Katanoi Beach – Thailand

En annan härlig strand jag vill tipsa om är Katanoi Beach som ligger relativt söderut på Phuket i Thailand. Jag har aldrig varit såhär långt söderut på Phuket och ville hemskt gärna se en ny strand och har dessutom hört att denna stranden skulle vara lugn och mysig.


Katanoi Beach ligger precis granne med Kata Beach och påminner lite om Kata, fast aningen mindre. Stranden är dock fylld av solsängar hela vägen. Men det märks att det börjar bli lågsäsong här i Thailand. Det är mycket mindre människor än i januari när jag var här.


Hela stranden är ca 1km lång. Å visst är den barnvänlig, relativt långgrund och inte alla högs vågor, i alla fall inte idag. Dock är ju sanden väldigt varm, kokhet. Så det är ingen ”hit” att sitta i den torra sanden att leka.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *