Fish Spa – barnunderhållning!

Att gå på Fish Spa eller i alla fall spana på firrarna i de stora akvariumen tycker både Oscar & Astrid e skoj!


Nu har vi vart riktigt smarta de senaste kvällarna och valt att käka middag på restaurangerna på stranden istället, och valt restaurangerna som ligger nära Fish Spa, så de springer dit och kollar på fiskarna när de har tröttnat på att sitta vid bordet!


Oscar skulle nog gärna ha hoppat i akvariet om han fick 😉

Jag har faktiskt aldrig testat Fish Spa, har ni? Om var det skönt? Bra? Jag har hört att det ska kittlas så in i vassen och jag är ju super kittlig under fötterna….

Spana också in

2 kommentarer

 1. Hej!

  Hoppas ni har det bra på semestern, ni ser ju ut att ha det helt underbart i alla fall 🙂
  Jag har ju provat på fiskspa, både för händer och fötter, jag tyckte det var superkul! Rickard är också jätte-kittlig under fötterna, men han tyckte också att det var superskönt.

  Du borde prova! 🙂

  Kram kram / Sabine

 2. Hej!
  Jag har testat på fötterna, köpte en groupon deal och visst var det en upplevelse men det är inget jag kommer betala här hemma för igen =) men jag skulle testa det utomlands där det garanterat är billigare.
  Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *