Glöm inte reseförsäkring!!!

Innan du reser iväg med barn, glöm inte kolla din reseförsäkring INNAN så du antingen har en bra reseförsäkring via din hemförsäkring eller att du köper till en bra reseförsäkring! Och ev beställ ett utlandsresekort som du kan ha med dig på resan. Tyvärr blir ju barn sjukare lättare än vuxna och oftare skulle jag vilja säga. Så är det tyvärr i alla fall i vår familj. Oscar har nog varit sjuk minst en gång i månaden de senaste året…. Inte alls roligt men vad gör man???


Idag har jag i alla fall pysslat med alla kvitton, läkarintyg och skrivit ett brev till vårt försäkringsbolag och yrkat att få pengar tillbaka på vår resa. Jag mailade med dem redan när Oscar var sjuk, då man såklart blir lite upprörd när barnet blir sjukt och det är halva semestern kvar… Och sen när hans läkarbesök även kostade ca 800 sek… I Sverige är det ju gratis med läkarvård för barn så 800 kr kändes rätt mkt… Men vår reseförsäkring ska i alla fall täcka det.


Sen var det väldigt viktigt att Oscar var ordinerad till att vara tvungen att stanna inomhus när han var sjuk, så vi kunde få tillbaka pengar för förlorade semester dagar oxå. På läkar intyget ordinerade läkaren klart och tydligt ”rest indoors 5 days”. Vilket innebär att vi ska få tillbaka för resans pris för Oscar och även för en förälder som måste stanna inne med honom. Så vi får se hur mycket pengar vi får tillbaka?! Jag låter såklart er få veta när vårt ärende är klart!

Men glöm inte reseförsäkring när du reser med barn!!!!

Spana också in

1 kommentar

  1. Tack, ja jag gjorde headern själv lite amatöraktigt. Använder programmet Photoscape som är gratis att ladda ner till datorn. Det finns massa sätt att sätta ihop flera bilder till en.. Om du vill veta mer kan jag maila över hur man gör, lättare än att skriva en kommentar här.. Säg bara till. =)

    Nä inte skrämma upp, du bara bekräftar vad jag redan va rädd för, ha ha. Men som sagt hon kommer vara äldre så jag hoppas på att hon lyssnar mer då och har lite mer lugn i kroppen än vad hon har idag. Ha ha, dyr resa med 10.000 kr’s biljetter, ipads och dvd’n. Vi har ju två nämligen, Keyla kommer att vara 2,9 år och lilla Kiana kommer att vara 1år och 5 månader.. Jippi.. vad har jag gett mig in i.. haha

    Magnetröntgen va rutin för småttingar som haft urinvägsinfektion.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *