Resa med barn i Thailand

Resa med barn i Thailand är ju numera super vanligt och jag vet att flera av er ska göra det redan i vinter oxå. I helgen när jag haft lite mera tid över har jag passat på att läsa min nya bok som heter just Resa med barn i Thailand;


Den handlar främst om en familj som har rest runt i Thailand med barn och om alla förberedelser inför resan. När man reser runt i Thailand med barn så krävs det ju såklart en hel del mer planering.

Själv har jag ju backpackat i Thailand när jag var yngre innan jag blev flygvärdinna och sen har det ju blivit en hel del flera besök dit på jobb oxå. Vi har ju bara rest på semester två gånger med Oscar till Thailand till södra Thailand och Phuket. Men i denna bok får du inspiration till många platser i Thailand. Jag har en dröm att OM jag får ett till barn nångång hoppas jag att kunna lägga den föräldraledigheten till viss del i Thailand! Det vore helt underbart!

Inom kort kommer jag att tävla ut TVÅ av dessa böcker! Så håll utkik för er som planerar en semester till Thailand eller kanske drömmer om det! 😉

Spana också in

10 kommentarer

 1. Godmorgon !

  Ja, jag har som mål att komma ut på åtminstone 3 rundor i veckan, och kanske nån pw på det. Jag känner att det inte får gå längre mellan gångerna för då tappar jag allt !!

  Visst är det perfekt att trunki´n går att köpa på amazon. Alla djuren finns, men det skiljer några pund i pris på dem. Frakten är gratis om man har tid att vänta 1-2 v på att få den levererad 🙂

  Vår weddinplanner har bott i thailand i snart 13 år, men är svensk och har faktiskt bott här i karlstad under många år. Så det var perfekt att kunna träffa dem nu när de var hemma i sommar och hälsade på barn och barnbarn 🙂

  KRAM

 2. Godmorgon !

  Ja, jag har som mål att komma ut på åtminstone 3 rundor i veckan, och kanske nån pw på det. Jag känner att det inte får gå längre mellan gångerna för då tappar jag allt !!

  Visst är det perfekt att trunki´n går att köpa på amazon. Alla djuren finns, men det skiljer några pund i pris på dem. Frakten är gratis om man har tid att vänta 1-2 v på att få den levererad 🙂

  Vår weddinplanner har bott i thailand i snart 13 år, men är svensk och har faktiskt bott här i karlstad under många år. Så det var perfekt att kunna träffa dem nu när de var hemma i sommar och hälsade på barn och barnbarn 🙂

  KRAM

 3. Hej!
  Hur går det med din thailands guide? 🙂 ska dit i december för första gången så vill gärna ha massa tips! Vi ska bo på samma hotell som ni gjort 🙂

 4. Hej!
  Hur går det med din thailands guide? 🙂 ska dit i december för första gången så vill gärna ha massa tips! Vi ska bo på samma hotell som ni gjort 🙂

 5. Jag reste till Thailand med min mellanson som nu är 14 år, då han var 2,5 år. Jag hade inte förberett någonting eftersom min dåvarande pojkvän hade lägenhet där (Jomtien Pattaya) och han sa att allt fanns att köpa där. Så jag litade på honom och tog inte med så mkt blöjor (min son använde det på natten) men packade med 1 pkt välling (han drack fortfarande det då) Men sonen blev både blöjfri, och slutade med vällingen i Thailand! Det var inget planerat, utan blöjorna var inte som här hemma, och vällingen tog slut efter 2 veckor, och när jag köpte deras Nestle så smakade den inte likadant. 🙁 Så mitt tips är att räkna ut hur mkt välling som går åt på under semestern och ta med. Nu vet jag ju inte om blöjorna är bättre NU i Thailand för det var ju ändå 11 år sedan jag var i Thailand sist. Men blöjor skulle jag nog ta med för säkerhetsskull!

  Älskar Thailand och har varit där 6 ggr, flera gånger längre än en månad och jag kan prata efter att jag har läst Thai ett tag. Men visst blir man bså lätt förälskad i landet! Så passa på och åk dit under föräldraledigheten när nästa kommer 🙂

  Jag för min del skulle vilja flytta dit! 🙂

 6. Jag reste till Thailand med min mellanson som nu är 14 år, då han var 2,5 år. Jag hade inte förberett någonting eftersom min dåvarande pojkvän hade lägenhet där (Jomtien Pattaya) och han sa att allt fanns att köpa där. Så jag litade på honom och tog inte med så mkt blöjor (min son använde det på natten) men packade med 1 pkt välling (han drack fortfarande det då) Men sonen blev både blöjfri, och slutade med vällingen i Thailand! Det var inget planerat, utan blöjorna var inte som här hemma, och vällingen tog slut efter 2 veckor, och när jag köpte deras Nestle så smakade den inte likadant. 🙁 Så mitt tips är att räkna ut hur mkt välling som går åt på under semestern och ta med. Nu vet jag ju inte om blöjorna är bättre NU i Thailand för det var ju ändå 11 år sedan jag var i Thailand sist. Men blöjor skulle jag nog ta med för säkerhetsskull!

  Älskar Thailand och har varit där 6 ggr, flera gånger längre än en månad och jag kan prata efter att jag har läst Thai ett tag. Men visst blir man bså lätt förälskad i landet! Så passa på och åk dit under föräldraledigheten när nästa kommer 🙂

  Jag för min del skulle vilja flytta dit! 🙂

 7. Åh hade varit perfekt, åker till Sunwing Resort Kamala i början på mars nästa år med en 11 månaders, en 3 åring och en 7 åring =)

 8. Åh hade varit perfekt, åker till Sunwing Resort Kamala i början på mars nästa år med en 11 månaders, en 3 åring och en 7 åring =)

 9. Hej Elisa, och andra som funderar på att resa med barn till Thailand!

  Jag kan rekommendera blöjorna av märket Mamy Poko, jag bedömer att de är ungefär som Libero/Pampers härhemma. Vi har rest med blöjbarn (som använder Libero hemma) under tre långresor de senaste åren och Mamy Poko har funkat utmärkt och finns att köpa i princip överallt där det finns butiker, även SevenEleven.

  Ida
  (som har skrivit boken som inlägget handlar om)

 10. Hej Elisa, och andra som funderar på att resa med barn till Thailand!

  Jag kan rekommendera blöjorna av märket Mamy Poko, jag bedömer att de är ungefär som Libero/Pampers härhemma. Vi har rest med blöjbarn (som använder Libero hemma) under tre långresor de senaste åren och Mamy Poko har funkat utmärkt och finns att köpa i princip överallt där det finns butiker, även SevenEleven.

  Ida
  (som har skrivit boken som inlägget handlar om)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.