Blique by Nobis takbar Arc Rooftop – En trevlig takbar i Stockholm

När jag får möjligheten går jag gärna ut och tar ett gott glas bubbel med mina vänner. Förra veckan var det högtid att fira in sommaren, semestern och / eller min föräldrarledighet med ett glas. Trots att jag är föräldrarledig behöver man umgås med sina närmaste vänner.

Jag och en av mina bästa vänninor hade hört att Blique by Nobis takbar Arc Rooftop skulle vara något alldeles speciellt. Så vi bestämde oss för att gå dit och kolla!

Läge

Vi höll knappt på att hitta hit, trots att vi är Stockholms bor båda två. Skämt och sido, men det var en bit att gå från både Odenplan och St Eriksplan som är de närmaste T-banestationerna.

Det ligger närmare bestämt lite off på Gävlegatan 18 i Stockholm,

Arc Rooftop

Arc Rooftop som är Blique by Nobis alldeles egen takterrass ÄR verkligen outstanding. En takterrass i två våningar. På våning ett finns både deras restaurang och en bar utomhus.

Panorama vy över Stockholm

Går man sedan upp på takterassens andra våning har man en slående utsikt med panorama vy över Stockholm. Här blickar man utöver takåsarna över Stockholm, de närmaste vackra kyrkorna och kan även se Globen. Utsikten är enorm och helt magisk vid solsken.

Lounge möbler och gungor

De har även både lounge möbler och härliga gungor att avnjuta sin drink eller ett glas vin i. Vackra blommig och härliga kryddplanteringar finns här också.Trots att det inte ligger mitt i Stockholms innerstad så är det helt klart värt ett besök. Stämningen är trevlig och det är nästintill fullt denna trevliga torsdag kväll som vi befinner oss på Arc Rooftop!

Hit går vi gärna igen. Det är ju faktiskt miljön, sällskapet och en trevlig drink som gör hela kvällen.

Stockholm i mitt hjärta!

Har du någon favorit bar?

Spana också in

1 kommentar

  1. Tak är en av mina favoritbarer i Stockholm, älskar att gå dit på hösten och titta ut ett färgsprakande hav 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *