Skaldjursfrossa på Birka Cruises

Höstlovskryssningen med Birka levererar på högnivå. Vi började kryssningen med att skåla in vår lilla mysiga mini-semester i bubbel i Jennys hytt tillsammans innan Skaldjursmiddagen.


Barnen fick såklart oxå vara med och skålamen hoppade nog mer i sängen och hade roligt istället.


Sen hade vi bokat bord i restaurangen Four Season för deras populära omtalade Skaldjursbuffe. Men barnen fick en god barnmeny istället. Killarna fick välja mat och valde toast Skagen till förrätt, köttbullar med potatismos och lingonsylt till varmrätt och sen fruktspett med glass och chokladsås till efterrätt. Riktigt gott var det och uppskattat av barnen.


Vi frossade i räkor, hummer,kräftor, havskräftor och krabbor. Maken åt även ostron och musslor som jag inte vågade mig på. Istället blev det mer Hummer och hummersoppa till mig och olika ostar till dessert. Helt galet gott med ett par glas vitt till.


Efter middagen hade vi tänkt att vara med på kryssningens höstlovsaktiviteter, men barnen var så trötta så tyvärr blev det inte så. . . Oscar som brukar somna runt 19,30 kom i säng vid 20,30 istället.

Kvällen till ära använde jag och Jenny våra snygga me&i klänningar oxå.


När barnen hade somnat gick jag och Jenny till baren och drack skumpa och kollade på showen och pratade. Lyxigt värre. Både en trevlig familjekväll och tjejkväll på samma gång 😉

Gillar du att åka på kryssning?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.