Brunch på Mornington Hotel Stockholm

Att äta brunch är bland det bästa jag vet. Stockholm har många olika brunch ställen och ett ställe som jag velat gott på länge är Morningtons helg brunch. Den serveras varje lördag och söndag (även storhelger) 12-16.

Vegetarisk och vegansk mat

Jag har blivit väldigt förtjust i att äta mer vegetariskt och vegansk mat och de erbjuder just många gröna alternativ. Jag älskar verkligen sallader av alla slag och olika sorters röror. Så jag åt mig nästan mätt på det. Dock blev faktiskt favoriten deras riktigt goda Skagen röra.

Varma och kalla bufféer

De erbjuder ett lagomt utbud av både en buffé med kalla rätter liksom varma rätter. Det fanns allt ifrån färskt bröd, olika sorters ostar och pålägg till goda ugnsrostade grönsaker, korvar och äggröra.

Desserter

De hade även en dessert eller efterrättsbuffé för sötsaksälskaren, som mig. Här fanns det gott om bullar, wienerbröd, muffins av olika slag liksom chokladmousse och pannacotta.

Vi avslutade brunchen med en varsin pannkaka med grädde, när och nutella.

Det var verkligen en brunch man stod sig på länge. Så vi orkade inte äta middag på kvällen.

Hitta hit

Mornington Hotel Stockholm City

Nybrogatan 54, Stockholm

Närmaste T – bana Östermalmstorg

Pris

Brunchen kostar 295 kr inkl kaffe och te. Barn 0-3 år gratis och från 4-12 år 125 kr.

Soft Sunday

Ett tips är att boka paketet Soft Sunday. Då bor man en natt på hotellet söndag – måndag, där brunch ingår söndag kl 14,30, inträde till deras healty club (gym) och frukostbuffé måndag morgon för endast 695 kr pp/ dubbelrum. Då fick man även en goodiebag med Maria Nila produkter. Så prisvärt.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *