Stenungsbaden Yacht Club

Idag har vi checkat in på Stenungsbaden Yacht Club för ett mysigt och lyxigt dygn tillsammans hela familjen. 

Vi började dagen med att gå ner till deras SPA som även hade Yacht Kids idag med aktiviteter för barn och att barnen fick vara med på SPA´t. De har Yacht Kids på
alla skollov och idag var sista dagen på sommarlovet så vi passade på.


Det fanns pooler både ute och inne och vi varierade oss och var i alla poolerna. Idag var sista dagen på Yacht Kids så vi hann med en av aktiviteterna som var Kids Special där man fick möjligheten att testa olika salta skrubbkrämer, en för benen och en för att få mjuka fötter och sen lade de en mjukgörande ansiktsmask.


Så fick vi sitta i en bastu med ansiktsmasken på. Oscar var tyvärr inte så jätte intresserad av att vara med, utan gick till poolerna med pappa istället och jag fick vara kvar. Så det var jag och två söta tjejer som var 8 och 11 år som var med. Kanske mer en tjej-grej oxå 😉


Vi hängde på SPA’t i närmare 2,5h och tog en liten paus och softade med färska frukter, frukt vatten, kaffe & the.


Oscar gillade nog inomhus poolen bäst och alla leksakerna man fick låna, medan vi gärna njöt i utomhus bubbelpoolen med den fantastiskt vackra utsikten.


Imorn får inga barn vara i SPA’t igen, så då tänkte jag & maken dela upp oss för lite egentid ensamma på SPA´t. Så detta är verkligen ett perfekt ställe att åka till för Föräldrar-Lyx /egentid med sin partner eller väninnor?!


Jag hoppas på ett återseende med Stenungsbaden Yacht Club nästa år.

Spana också in

3 kommentarer

  1. Underbart, detta ska jag visa min make som valde bort det där hotellet;) Tur för han att vi hade ett mysigt dygn i Halmstad ändå;) Det kanske får bli en övernattning där i höst då på något lov så Lukas får vara med, tack för inlägget.

    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *