Snart blir det spa och wellness i Karlovy Vary

Det är snart dags för en ny SPA och Wellness resa för mig, som jag längtar och tro det eller ej. Det känns lika välbehövligt denna gången också. Helgens nattpass gjorde mig trött i två dagar.

Denna gången går spa och wellness resan till vackra Tjeckien. Första gången jag var i Tjeckien var 2005. Då reste jag till Prag tillsammans med min mamma och mormor för att fira min mormors 75 års dag. Det är alltså nästan 14 år sedan jag var i Tjeckien senast och det är ett land som faktiskt har stått på min bucketlist att besöka igen. Nu äntligen blir det av. Sedan att förena nytta med nöje är ju aldrig fel Tjeckien är ju även känt för att ha fina span.

Karlovy Vary eller Karlsbad en kurort i Tjeckien

Karlovy Vary är mest känt för att det är en vacker kurort som bär på massor av historia. Här kan man strosa runt bland vackra hus, dricka källvatten eller förstås, gå på spa. Precis det som är syftet med denna resan som går av stapeln om exakt två veckor.

Tillsammans på resan har jag sällskap av Helena och Peter från Freedomtravel,  Discovering the Planet som tillsammans med mig kommer kolla upp olika span och 4000 mil kommer kolla närmare på naturen. Jag är  också nyfiken  på vad mina bloggvänner kommer tycka, så följ gärna dem också!

Jag ser verkligen fram emot den här resan. Jag som både älskar att uppleva nya platser och gå på spa. Det blir liksom det bästa av två världar.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *