Bounce Free Jumping Revolution 

Gillar man att röra på sig mycket eller har man kanske ett barn som behöver aktivera sig, men på ett roligt sätt. Då kan jag starkt rekommendera att åka till Bounce i Kungens Kurva eller i Malmö. Här har de många trampoliner och olika tema ställen med olika saker man kan göra på trampolinerna och även en  häftig parkourbana. Så man kan hoppa, skutta på ett fartfyllt och roligt sätt. 

Jag blev imponerad av hur välorganiserat och många ledare som hade koll på trampolinerna. 

Vi förbokade en timme på deras hemsida dagen innan. Varje HEL timme börjar en session och det gäller att passa sin tid. Man måste köpa deras Bounce strumpor och ha på sig och sedan är det bara ett visst antal som får hoppa varje timme. Vi var där en lördag, men jag upplevde det inte alls att det var för mycket folk. 

Olika trampoliner 

Det fanns olika sorters trampoliner för hur man ville hoppa, om man ville göra volter, springa, hoppa trampolin och spela basket och det var såklart bara att använda sin fantasi. 


Min son gör ju gärna volter och är bra på det. 

Dodge Ball / Spökboll 


De hade även en hörna där man kunde spela spökboll. Duktiga ledare som styrde bollspelet och barnen hade jätte roligt. 

Freerun / Parkour / Ninja Warriorbana 

Parkour banan var jag såklart också tvungen att testa. Så bra gjord och häftig. 


Fast när sonen är både starkare och snabbare än mig själv… jag kämpade i alla fall medan han hejade ”mamma kom igen nu då”. Jag som tycker jag är tycker stark ändå… hoppade ju i mina snygga träningskläder för detta blev ju ändå ett grymt träningspass för mig men på ett lekfullt sätt med sonen. 

Parkourbanan var både utmanande och rolig. Även här fick bara ett visst antal vara på samma gång. 


Mini-me  han var lika nöjd för att titta på oss och klättra i trappor. Bounce har en åldersgräns på 3 år och även en del med trampoliner för barn under 110 cm. 

Detta var verkligen hur roligt som helst. Hit vill vi igen. Ett perfekt höstlovstips dessutom! 

Pris; 150 kr / timme

Har du varit på Bounce? 


Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *