10 roliga Höstlovstips 


Höstlovet närmar sig med stormsteg och kanske har ni ännu inte hunnit planerat vad ni ska göra?

Här kommer tio roliga tips som kanske passar er?!

1. Bounce 


Besök Bounce och hoppa trampolin eller spring runt i den häftiga parkourbanan.

 

 

 

2. Exploria – Europas största nöjescentrum

Åk till Exploria som är Europas största nöjescenter. Här finns ett enormt lekland, man man spela laserspel, bowla, åka go-cart och mycket annat roligt.

3. Andys Lekland

Andys Lekland  är alltid ett säkert kort. De brukar ofta ha många olika aktiviteter under loven. Senaste gångerna vi har varit där har sonen varit på kalas eller haft sitt eget kalas där.

4. Tom Tits Experiment


Tom Tits Experiment  i Södertälje har en uppsjö av intressanta och roliga saker att göra. Här kan man även passa på och lära sig nya saker på samma gång.

5. Biomys 

 

 

Det finns många nya filmer som vi inte har sett på bio. Sonen är super taggad att se Lego Ninjago Movie.  Den har vi tänkt att gå på länge, men sjukdomar och annat har kommit ivägen, men på höstlovet då minsann...

6. Höstlovskryssning 


Åk på en mysig höstlovskryssning. De flesta rederierna har en uppsjö av roliga aktiviter under loven. Vi åkte senast med Silja Line till Helsingfors och hade väldigt trevligt ombord.

8. Halloween på Gröna Lund 

För första året någonsin öppnar Gröna Lund storslaget upp sitt halloweenfirande. Sonen har varit taggad redan sen han själv såg det när vi var på Grönan i höstas.

 

8. Spela bowling & spel på Gnarly Market

Åk till Gnarly Market och spela olika sorters spel eller bowla.

9. Skansen 


Gå på Skansen GRATIS om du har Coop-kortet söndagen den 5 november. Skansen är alltid mysig att strosa omkring på.

10. Halloween pyssla

Halloween pyssla behöver inte vara så avancerat några toarullar, lite garn eller målarfärg. Det finns mycket läskigt och spännande pyssel man kan göra.

Spana också in

2 kommentarer

  1. Bra lista och tips Lina! Just för att man kan göra dem relativt spontant och det inte behöver kosta skjortan. Ikväll ska vi testa nya Leo’s lekland i Barkarby, så får vi se hur det är…! Gissar att det blir full fart. 🙂 kram, H

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *