Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel 

Under min och Dianas härliga weekend på Gran Canaria besökte vi även Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotel  för en eftermiddag på deras härliga SPA.


Vi började med att spana in den magnifika utsikten över hotellet. Uppe på takterrassen har de en härlig avdelning för bara vuxna med underbara solbäddar, en liten pool, bar och kanske San Agustins bästa utsikt. Här hade vi gärna kunna spenderat en hel dag, men syftet för dagen var ju att besöka deras välkända SPA.


Vi började med en god fördrink – Pina colada innan vi intog en god och trevlig lunch i deras bufférestaurang. En riktigt bra och fräsch buffé med många goda sallader. Det bästa av allt var deras chokladfontän. Både jag och Diana älskar ju choklad så gissa om vi frossade loss.


Därefter turades vi om att besöka deras ljuvliga SPA.

Här hittar man  Europas största Thalosso Terapicenter som är hela 7000 kvm stort och har  havsvatten i poolerna. De har friskvård, avkoppling och hälsa i fokus.

34 bubbelpoolstationer som simning mot strömmen, mikrobubbel platser , svanhals och vattenfall. De var så skönt att sitta i bubbelpoolen och massera ryggen.

En av de största attraktionerna i centrumet  är en pool  med 550 m³ volym uppvärmt havsvatten till 33 ° C och hela  34 stationer hydroterapi.

Här finns alla behandlingar att du någonsin kan tänka dig både skönhetsbehandlingar och hälsobehandlingar.

Jag var på en 25 minuters massage, som var välbehövlig för min onda rygg.

Efter en timme på SPA och en skön behandling var det dags att lapa lite sol vid deras pool.

Medan Diana var på SPA passade jag på att njuta vid den härliga poolen. Minst sagt ett barnvänligt hotell med flera olika pooler, miniklubb och aktiviteter för både stora och små. Gloria Palace San Agustin Thalasso & Hotels kan man boka via Ving om man är sugen på en semester här. Vi hade ju gärna stannat längre än en eftermiddag.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *