UnderBARA BABY premiär 

Denna fina fredag startades med en fantastisk frukost på underBARA BABY med ett glatt gäng bloggare. Jag var där tillsammans med Nettan och hennes lilla Linus som är nästan jämngammal med Ludwig. 


Det fanns otroligt härliga utställare som passar fina fisken till gravida och småbarnsföräldrar upp till tre år. Förra året var jag på barnvagnsjakt och de hade många olika barnvagnsleveramtörer på plats. Men i år fokuserade jag mest på vad som passade min lilla pojke. Underbara barnboken är en smart grej. Man beställer den och betalar 289 spänn så får man prylar till ett värde av 700 spänn. Där spar man mycket pengar. Föräldrarpenningen blir man ju inte direkt rik på. 


Blöjtårtan var på plats för att lära ut blöjtårtor. Life in mind för att prata om hur viktigt det är att kunna hjärt- och lungräddning på bebisar / barn. Jag går en sån kurs varje år. Men skulle definitivt tipsa alla småbarnsföräldrar att gå en sån kurs. Jag har själv räddat min kompis bebis när hon satte en mandarin klyfta i halsen och tappade andan. 


Mitt favoritbarnklädesmärke Geggamoja var på plats och visade vårnyheter och hade många bra erbjudanden. Spana in deras fina prematurnyheter. Så söta kläder alltså – skulle passar lilla L när han föddes som bara var 46 cm och 2,6 kg. 

Så ett hett tips i helgen är verkligen att gå dit. 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *