Baby Björn Bärsele One  Outdoors – Bästa hjälpen när man reser med en bebis 

När Ludwig föddes bestämde jag mig för att investera i en rejäl och bra bärsele. Så valet föll denna gången på en Bärsele One Outdoor från Baby Björn. 

Bilderna är från härliga Mallorca

Bärsele One Outdoors är en ett nytt tillskott på marknaden och passar fantastiskt bra även på  utomhusaktiviteter. Den är sydd i vattenavvisande och fukttransporterande material och har ficka och hällor för snabb åtkomst till mobilen.  Den har flera inställningsmöjligheter, ett rejält midjebälte och axelband ger den överlägsen bärkomfort och är därför ett smidigt alternativ till en traditionell bärstol. Än så länge har jag bara burit Ludwig inåt och sen utåt nu på senaste, men den ska funka även på ryggen, rekommenderat från 12 månader.

Jag är så glad att jag har en riktigt BRA bärsele och att jag klarar mig fantastiskt bra att resa själv med honom. Här är på Mallorca och jag kör ALL packning själv. Hans smidiga lilla resevagn på ryggen, Ludwig i bärselen och sen min resväska och handväska / skötväska.

Se så enkelt det kan vara att resa med barn! Men jag skulle inte ha klarat det utan Baby Björnen!

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *