Sturecompagniet V  goes barnkalas 

Idag förvandlades en av Stureplans hetaste nattklubbar Sturecompagniet V till ett enda stort barnkalas. För dryga 10 år sedan hängde jag på Stureplan och dess inneställen nattetid, men idag var jag lika glad för att bli inbjuden till lanseringen av The Brands klädkollektion – ”Make a Save Collection” designad Henrik Lundqvist.  Hela Sturecompagniets V hade förvandlas till ett enda stort barnkalas.

Den 1 december kommer kläder designade i samarbete med Henrik Lundqvist Foundation och The Brand att finnas till försäljning på babyshop.se. Vinsten av kläderna som säljs kommer att doneras till Ronald McDonald Barnfond, så att fler familjer kan hålla ihop när deras barn är allvarligt sjuka. Ni hittar kollektionen hos Babyshop.

Barneventet innehöll allt man kan drömma om som barn. Happy Meals från Mc Donald´s , trollerier, clowner, ballonger, ansiktsmålning, godisregn, popcorn och även massa gott för de stora.

Sonen fick till och med privatlektion i trolleri och var helt överlycklig av alla nya trick han fick lära sig liksom den nya kortleken han fick från den välkända trollkarlen – Seth Engström.

 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *