Glitter & Glamour på Café Opera 

Ibland behöver en sann Resebloggare lite glitter & glamour i vardagen. Café Opera är en av Stockholms mest kända nattklubbar. Ett hett tips om du är i Stockholm är att gå dit. 

Igår bjöd Wonderland Event in till en hel kväll på Café Opera i lyxig make up anda – contouring, cosmetics och cocktails. Jag var där tillsammans med Diana och mötte upp ett härligt häng med fina vänner på plats. Bland annat härliga  Malin som bara är hur trevlig som helst. Vi kommer båda från Dalarna och klickade direkt på ett event tidigare i år. Bubblor i glaset, massa härliga människor och fina sminkprodukter. Kvällen kunde inte bli bättre för en sliten småbarnsmorsa. Gala! 


Kvällen fortsatte i lyx. Vi fick åka med vrålåket Citroën Grand C4 Picasso direkt hem. 


En stor bekväm familjebil fick jag och Diana för oss själv med privat chaufför och schysst musik. Det bästa av allt var att bilarna hade massage i framsätet – så jag hoppade fram direkt eftersom jag inte hade så långt hem. 

Är du sugen på att prova åka bilen så kör den linje 73 denna veckan från Ropsten – Karolinska. Helt klart värt ett åk. 

Jag blev faktiskt sugen på den som vår nya familjebil. Stor och rymlig. 

Spana också in

3 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.