Ett riktigt lyckat bObles event

Igår hade ju jag och Jenny vårt första event tillsammans med bObles och Polhem. Vi fick chansen att bjuda in våra bloggläsare till ett roligt event tillsammans med våra och deras barn och det uppskattades mycket alla!

20140319-150159.jpg

Tidigare i höstas var vi på ett bObles event med våra barn och det uppskattades väldigt mycket. Så när vi fick chansen att ordna en event dag tillsammans så tyckte vi det lät jätte roligt!

20140319-150343.jpg

Både våra barn och vi var taggade till 1000. Vi höll till på Illums Bolighus i Kungsträdgården, vilket även är det enda stället i Stockholm där du han köpa bObles sakerna, då de är dansk design.

20140319-152227.jpg

Vi hade delat upp eventet på två. Så det fick komma ca 10 vuxna och 10 barn till varje session / tumling time.

20140319-152350.jpg

Ture gick igenom alla olika delar som finns av bObles och alla olika delar har ju olika funktioner för barnens motoriska utveckling. Exempel den lilla ”kycklingen” är väldigt bra för att öva en bebis ryggträning. Här fick Oscars söta lilla kusin V vara ”försökskanin”.

20140319-152603.jpg

Även vi vuxna fick öva vår motoriska förmåga och balans. Här hoppar söta Jess upp på elefanten och balanserar utan problem. Fantastiskt duktigt! Varken jag eller Jenny klarade det så bra första gången. .  . 😉

20140319-152734.jpg

Ture hade en detaljrik genomgång och visade vad man kunde göra med de olika delarna, medan barnen fick leka och testa sina förmågor utifrån ålder och vad de klarade av.

20140319-152849.jpg

Ett väldigt roligt, lekfullt och lärorikt sätt att förena nytta med nöje för både stora ock små.

20140319-153133.jpg

Detta är ju definitivt ett väldigt bra sätt att få barnen att utvecklas motoriskt, även sin balans och även ha roligt tillsammans. bObles är främst för barn 0-5 år, men passar såklart även äldre barn oxå. De flesta av möblerna kan man ju använda som inredning i barnens rum oxå, både som bord, stolar och en bänk att sitta på. Möblerna är ju även stilrena och snygga i dansk design.

Vi är jätte glada och tacksamma till alla er som ville komma på vårat event. Har du bloggat om vårt event så publicerar jag gärna alla era länkar i detta inlägg. Bra inspiration för er som vill veta mer om bObles och vem vet kanske jag & Jenny har ett nytt event i framtiden. Är det några som skulle vara intresserad av det?

Några riktigt fina inlägg från våra härliga deltagare finner ni här; Terese, Helena, Jess, Jessica

Spana också in

6 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *