Sparadiset – VIP kväll 

  
Ikväll hade Sparadiset Västermalm en riktig lyxig VIP kväll för sina kunder. 

   
 Jag som verkligen älskar att gå på SPA tackade inte nej. Det var en riktigt mysig kväll där de bjöd på snittar, bubbel, choklad och frukt. 

  
Vi fick se deras nya kurbad som man kan göra i champagne, alger eller epsomasalt & björksalt för olika ändamål. Det lät väldigt spännande, så det hoppas jag hinna med innan bebis kommer. 

  
Kvällen till ära fick man bubbla i den härliga bubbelpoolen i Maldiverna. 

   
   
Tyvärr blev min date för kvällen sjuk, så jag fick bubbelpoolen för mig själv. 

   
   
Efter bubbelbadet blev det en hudanalys och en kort ansiktsmassage med Voyas  härliga ekologiska skönhetsprodukter. Man fick även en massage på 10 minuter under kvällen och det var så skönt att kunna ligga på mage. De hade en speciell kudde man kunde lägga in magen och brösten i – hur fantastiskt som helst. Så mer gravidmassage måste det bli innan bebis kommer. En helt underbar kväll och jag känner mig som en ny människa. 

Gillar du att gå på SPA? 

Spana också in

4 kommentarer

  1. åh vad härligt, älskar spa, var evigheter sedan jag var på ett dock. Får kanske boka in något 🙂

    Nej att det inte ger något varje dag är helt okej, men om någon klickar någon gång vore det trevligt och lämna spår. Alla är ju där av samma anledning, vi vill ha besök, det fallerar om man aldrig klickar.

  2. Så härligt det ser ut! 🙂 Jag går typ aldrig på spa, men har gärna lite hemmaspa. Däremot ska jag på massage nån gång snart 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *