First Camp Tylösand 


Under vår härliga vistelse i Halland har vi bott på First Camp Tylösand. Det är en stor fyrstjärnig camping som håller väldigt hög klass. 


Vi bokade en modern Villavagn med New England inredning.


Riktigt fin och fräsch var den. Väldigt mysigt inredd. 

Villavagnen hade två sovrum. Ett med en dubbelsäng och väldigt mycket förvaringsutrymme och ett sovrum med två enkel sängar. Soffan i vardagsrummet var en bäddsoffa med plats för två personer. Även fräsch dusch och toalett. Så en otroligt välplanerad lyxigare stuga. 


Vi stor trivdes i det mysiga lilla huset. Eftersom vi hade turen och lyckats pricka in de kanske varmaste sommar dagarna njöt vi av både frukost, After Beach med vin och middag på den härliga terassen. 


Solnedgången var ju väldigt fin även från campingen. 


Sonen stor trivdes på den stora lekplatsen som hade nästan allt man kan önska sig som barn. En gigantisk studsmatta, klätterställningar, linbana, gungor i olika former, klättervägg och mycket annat. 


Blixbarnklubb anordnade även olika roliga aktiviteter för barnen. En dag var sonen med på vattenkrig och en annan dag var det roliga lekar både utomhus och inomhus på programmet. 


På campingen fanns även en väldigt fin minigolfbana. 


First Camp Tylösand låg ett stenkast ifrån Tylösand Strand. En fin promenad stig gick ner till stranden och de hade även byggt en brygga så det gick enkelt att gå med barnvagn ner till den 5 km långa och barnvänliga stranden. För mig som älskar att både promenera och springa fanns det gångvägar och en mysig skogsstig – Prins Bertils Stig, där det gick att både cykla, springa och promenera med barnvagn. 

Helt klart en väldigt barnvänlig och mysig camping dit vi gärna återvänder i framtiden. Familjens första campingsemester blev helt klart över våra förväntningar och flera campingsemester kommer det helt klart att bli i framtiden. Sverige har verkligen ett stort utbud av campingar. Nästa vecka har vi redan en campingresa inbokad men jag har redan börjar kolla på campingar inför nästa sommar. 


Har du någon favorit camping du kan rekommendera mig? 

Spana också in

5 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.