Tylösand Strand i Halland 


Nu är vi nere i härliga Halland och i Tylösand. Igår checkade vi in på First Camp Tylösand – en härlig camping ett stenkast ifrån Tylösand strand. 


Bara vägen ner till stranden är en riktigt vacker och härlig promenad. Dessa fina kullar och sanddyner. För att inte tala om hur fin den 5 km långa och barnvänliga stranden är. 


Med tanke på det underbara vädret som råder i Sverige just nu, närmare 30 grader varmt och gasande sol så är Tylösand strand helt proppfull med människor. 


Det är dessvärre  väldigt svårt med skugga på stranden, så jag fick göra ordning en liten hörna där vagnen fick bli skugga när jag ammade lilla Ludwig. Tur vi har vår UV-filt också till honom. 


I närheten där vi låg fanns inte liten kiosk med enklare lunchmat som korv med bröd, hamburgare och toast även glass och drycker. Sådant uppskattar jag mycket eftersom man inte alltid orkar släpa med sig matsäck och kylda drycker och glass nästan är ett måste när det är stekande värme. 

Stranden är även bemannad med badvakter vilket känns tryggt. 


Badbyxor från Maxomorra. 

Sonen gick all in på sandänglar på stranden. Sanden är verkligen mjuk och finkornig. Sand mellan tårna är nog en av de bästa frihetskänslorna. 


Kvällen igår var verkligen helt fantastisk så det fick bli ett besök på stranden igen efter middagen. Lite mindre folk, fridfullare och härligt. För att inte tala om den vackra solnedgången på kvällen. Svensk sommar när den är som bäst… 


Sverige är så otroligt vackert. Jag är så stolt att bo i ett sånt vackert land och har bestämt mig för att utforska ännu mer av Sverige. Halland är helt klart en sommar favorit. Hit måste vi nog igen nästa sommar. Camping livet gillade vi också. Mer om campingen får ni läsa imorgon. 

Vilket är ditt favorit resmål i Sverige? 

Spana också in

6 kommentarer

  1. Åh sååå härligt! Jag har bara varit i Tylesand en gång tidigare men jag älskade det. Såå fint!

    Sverig är verkligen fantastiskt på alla sätt och vis. Skulle vilka ta mig neråt, mot Österlen någongång, verkar också så fint.

    Annars så gillar jag faktiskt Stockholm. Och västkusten såklart.

    Kram

  2. Stannar ni till onsdag och inte har biljetter till konserten eller inte är stora fans, är ett tips att ta en picknick i sanddynorna och njuta av folkvimlet och musiken. Många köper även med sig pizza och så kan man ju gå när man tröttnat.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.