Monster Jam

På lördag den 8 november går Monster Jam av stapeln i Stockholm, närmare bestämt på Friends Arena.

 

monsterjam1

 

Förra året var första gången vi var där med Oscar och han uppskattade det mycket. Det var verkligen en både fantastiskt och fascinerande show. Att de där stora Monsters bilarna kan göra så många olika trick är ju helt galet. Oscar har kollat mycket på Youtube på Monster Jam sedan dess och lekt med sina egna små Monster Jam bilar, så det är ganska givet att vi ska gå i år igen. Jag känner mig som en riktig pojkmamma för vet ni vad, jag tycker också det är riktigt häftigt och coolt. Det passar definitivt en 4-åring, förra året var han ju bara 3 år, men tyckte det var super roligt. Glöm bara inte hörselkopor till barnen och öronproppar, det kan behövas…

 

Ska ni gå på Monster Jam på lördag?

Spana också in

3 kommentarer

  1. Men va kul, min son skulle älska det. Han har sett reklamen och vill så gärna gå. Dessvärre är det jobbhelg både för mig och maken, älskar inte alltid det här med oregelbundna tider…. :/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *