Cornelia Webbs tidlösa smycken

I torsdags bjöd Annelie med mig till Fotografiska på smyckesdesignern Cornelia Webb lanserings event. Cornelia är känd för att skapa tidlös design, vilket är en viktig del i Ellos designsamarbeten.


Temat var svart och det var rätt mörkt i hela lokalen och med coolt bildspel på väggen. I mitten var det en stor kuddhög där vi fick ligga/sitta och äta lyxig lakrits och lyssna på en intervju av Cornelia som har genom hela sin karriär varit intresserad av att skapa hållbara smycken som oberoende av aktuella trender ska kunna bäras och älskas av fler generationer. Det nydesignade smycket för Ellos är tillverkat i mässing, som är ett av hennes signum. Smycket finns nu till försäljning hos Ellos.

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *