Badhuset och mor & son dag

Eftersom mamman har varit iväg i Thailand i nästan 1v och badat så tänkte jag att sonen måste ju och få bada och ha kul. Så igår hade jag och Oscar en riktigt mysig mor & son dag tillsammans och mitt förslag var att åka till ett badhus och gissa hur glad han blev.

20140203-101058.jpg

Han älskar verkligen att bada. Så vi badade och lekte i vattnet konstant i nästan 2h! Jätte roligt hade vi!

20140203-101159.jpg

Min nya grej ska nog bli att testa lite olika badhus i Stockholms området. Igår åkte vi till Sundbybergs Simhall son ligger i Duvbo och den var helt ok. En stor bassäng, en mellan pool som vi badade mest i och sen en mindre pool för små barn. Alldeles lagom. Men nästa gång tror jag vi testar något mer äventyrligt.

Har du någon bra simhall eller badhus att rekommendera i Stockholms området?

Spana också in

1 kommentar

  1. Några av tjejerna jag tränar ihop med ska springa halvmara i stockholm i september och vill att jag ska följa med, men jag vet ärligt talat inte om jag vågar !
    Det är en jäkla skillnad på att springa en mil och på mer än det dubbla…
    Hur som helst så är målet just nu att skaffa mig bättre kondis igen.
    Jag har vart lite lat med konditionsträningen på sistone 😉
    KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *