Middag för två… Kärlek!

Jag jag några vänner som jag brukar hänga med lite då och då på eftermiddagarna. Så vi brukar kalla det ”After Dagis” och barnen får leka och så käkar vi middag hos varandra. Så igår var vi hemma hos Juni på middag.

20140204-101341.jpg

Hur gulligt var inte det här då? Juni tog sitt bord och sina stolar från sitt rum och dukade åt henne och Oscar. Så de små satt och åt middag för sig själva! Å vi vuxna satt vid det andra bordet. Min vän S är grym på matlagning. Lagade världens godast lasagne verkligen!

20140204-101549.jpg

Kidsen lekte och hade hur roligt som helst. Man märker verkligen hur roligt O tycker att det är att komma hem till andra och leka i deras rum med deras saker. Sen var han hur trött som helst och somnade i vagnen när vi gick hem. Jag gillar verkligen när man gör roliga saker i vardagen!

Brukar du hitta på något med barnen efter förskolan / skolan?

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *