Jetlag och morgonpigg

Imorse var jag riktigt morgon pigg. Det är det bästa med att komma hem från Thailand eller öster ifrån. Jag är aldrig morgon pigg…. Är tyvärr ingen morgon människa… Men det är ju en fördel att vara det när man har småbarn… Så imorse när Oscar vaknade 6,30 var jag redan vaken. Då är ju klockan liksom 12,30 i Thailand.

20140202-092125.jpg

Måste dock erkänna att jag var väldigt sliten igår… Höll ut i 23 h… Kollade melodifestivalen igår men låg och halv slumrade. Det bästa för att komma in i svenska tiden är ju att hålla sig vaken och följer dygns rytmen direkt. Men som sagt för mig är det bara en fördel att resa österut. Det är mycket lättare att komma om i ”de vanliga rutinerna” när man har varit österut. Reser man västerut blir man ju kvällspigg. Minns innan jul när jag var i Mexico och satt uppe till 24 på kvällarna och var helt död på morgonen.

Smart tips att tänka på när man reser med barn. De har ju kanske lite svårare att ändra på rutiner eller sin dygnsrytm.

Vi hade i alla fall en tidig myskväll igår och en relativt tidig söndagsfrukost med massa gott!

Ha en skön söndag!

Spana också in

3 kommentarer

  1. Hej!
    Jag har nyligen hittat till din blogg och tycker att det är jättekul att få läsa om dina resor! Jag älskar själv att resa och är så glad över alla tips och fina bilder. Jag ska resa med min familj
    (man och son som är nästan tre år) till Playa del Carmen i Mexiko om fem veckor med Ving. Såklart har jag börjat fundera över det här med packningen och jag undrar om du vet om det lätt går att få tag på ok blöjor på plats eller om vi måste ta med libero? Jag undrar också om du besökt Xel-ha och/eller Xcaret och om det isåfall kan funka att besöka dessa med vår lille son eller är det bara linbanor och annat avancerat? Hur illa är kranvattnet? Ärr det säkert att diska nappflaskor i eller ska vi använda buteljerat vatten? Läste någonstans att man inte ens skulle borsta tänderna i det nämligen.. Hoppas du kan hjälpa mig med dessa frågor och kom gärna med andra tips om du har några!
    Hälsningar Johanna i malmö

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *