Erikdalsbadet i Skanstull

Igår hade jag och sonen en mysig eftermiddag tillsammans och han fick välja aktivitet. Eftersom han älskar att bada och åka vattenrutchebanor, besökte vi Erikdalsbadet på söder i Stockholm. De har nämligen ett litet Äventyrsbad som länge har intresserat mig, men vi har liksom inte kommit iväg dit.

 

Bilderna är lånade från Erikdalsbadets hemsida. Man fick nämligen inte fotografera där inne, så kunde inte ta några privata bilder dessvärre.

I äventyrsdelen fanns en rutschkana,  en vildfors, utesimningsbassäng och strömvirvel. För de allra minsta fanns det även en mindre plaskdamm.  Äventyrsbadets landningsbassäng har ett vattendjup av 1,40 meter, vilket gjorde att O inte kunde stå alls, men fick såklart öva på att simma istället. Vattnet är ca 29 grader varmt och att bada i äventyrsbadet och det var lagom varmt. När vi kände oss aningen frusna värmde vi oss en någon av deras bubbelpooler och slutligen i bastun.

Detta var verkligen en perfekt After Dagis aktivitet och uppskattades mycket av sonen. Så hit lär vi åka flera gånger, men nästa gång blir nog när de har öppnat sitt utomhus bad.

Gillar dina barn att bada? Har du något Äventyrsbad att rekommendera oss?

 

 

 

 

 

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *