Årets första Junibacken besök

I fredags hade vi en mysdag jag och Oscar och han fick välja vad han ville göra och då blev det en av hans favoriter Junibacken.

20140126-125431.jpg

Han tog med sig en av sina vänner Juni, så vi åkte dit tillsammans. Det var första gången jag åkte ensam på utflykt med Oscar ock en vän, vanligtvis är ju mammorna oxå med. Men denna gången åkte vi själva och det gick super bra. Över förväntan att åka på utflykt med två söta treåringar.

20140126-125617.jpg

De har ju flera olika teatrar på Junibacken så vi kollade på både När prinsessor tar semester och Nelly Rapp Monsteragent och båda var jätte bra. Barnen satt som två ljus hela föreställningarna. De är himla duktiga teater teamet på Junibacken.

20140126-125739.jpg

Sagotåget åkte vi hela tre gånger. Egentligen får man bara åka det en gång på sin biljett, men på fredags eftermiddagen var det nästan ingen kö och vi har dessutom årskort så då fick man åka det flera gånger. Gissa om barnen tycker det var roligt. De har byggt om Junibacken sen vi var där sist, så det var nytt nu med Monster  & Mysterier. Den avdelningen tyckte både Oscar och juni var jätte rolig så där hängde vi länge.

20140126-130106.jpg

Sen var vi såklart oxå uppe och lekte i villa villekulla länge. Strax efter 16 var det nästan inga kvar där uppe så barnen var nästan ensamma och lekte och hade hur kul som helst.

20140126-130243.jpg

Det var en riktigt lyckad dag och Oscar har pratat massor om junibacken. Så nu måste vi helt enkelt gå dit snart igen.

Gillar dina barn junibacken? Det passar verkligen utmärkt från 2 år. Vi har varit där hur många gånger som helst sen strax innan Oscar fyllde 2 år och långa fler gånger lär det bli!

Spana också in

5 kommentarer

 1. Super mysigt där, har faktiskt inte varit där sen lilleman var mini och satt i bärselen. Men dags för ett besök snart tror jag 🙂
  Kram kram/Nadja

 2. Ja, just nu är jag nog ganska ”duktig” med träningen,
  men det beror nog mycket på att jag får en stund för mig själv och slipper tänka så mycket.
  Min inställning just nu är nämligen att om jag ”måste vara prickig”
  så kan prickarna åtminstone få sitta på en ”vältränad” kropp 🙂
  Ha det så mysigt i Thailand !
  kram

 3. Mmm, Junibacken är verkligen jättemysig. Mina stora barn (snart 11 och 9½ år) har dock inte velat gå dit på några år. Men 3-åringen älskar det!

  Jag lunchar gärna, men min februari ser lite tuffare ut än din (januari har varit bättre 😉 Maken åker till St Martin en vecka och då roddar jag själv arbete, tre barn, handbollsträningar, gymnastik och dans. Mmm, ibland blir jag imponerad över mig själv, thi hi. Sann projektledare är jag minsann. Dessutom ska jag till Kosta Boda och till Kungsberget. Men, då det skulle kunna funka är tisdag-torsdag 25-27/2 för då är barnen hos mormor och morfar. Om det skulle passa för dig så kan vi väl ses och luncha på Kungsholmen 🙂
  Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *