Kallt i Helsingfors…

Igår kväll kom jag till Helsingfors och hade tänkt tillbringat dagen inne i stan. Helsingfors har ju så himla mycket att erbjuda om man vill turista. Men idag orkade jag verkligen inte åka in… Utan det blev en Vilodag, sen ska jag ju trots allt jobba hela natten… Flyga långt österut. Gissa vart?

20140126-191402.jpg

Det fick bli en ego dag på hotellet med bara sånt som jag mår bra av. Ligga i sängen och läsa och blogga, träna och inviga mina nya träningskläder ifrån Röhnisch. Har ni förresten sett deras vårkollektion? Så himla mycket fint.

20140126-191551.jpg
Har även tagit hand om mig själv. Jag kom på mig själv… Vad många skönhetsprodukter jag har med mig när jag reser… Galet många, men jag kan inte leva utan dessa. Skön bodylotion från ACO, schampo och balsam från Sebastian och mina senaste guldkorn är ansiktskräm och ögonkräm från Dermalogica. Så himla vårdande och bra.

Förresten missa inte att Militus Medical har världens utförsäljning av skönhetsprodukter på tisdag. Hade jag vart hemma så hade jag definitivt gått.

UTFÖRSÄLJNING AV HUDVÅRD & KOSMETIK!
Datum att boka in 28:e januari!
Var: Grev Turegatan 75 – Militus Medical
När: 17:30-19:00

Vad reser du aldrig utan?

Spana också in

1 kommentar

  1. Älskar att bara vara på hotellet. Att verkligen unna sig att bara njuta. Ett måste när jag reser är att INTE glömma min Lancôme hypnôse mascara hemma!! 🙂
    Kram och ha en trevlig flygtur

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *