Sista Julfirande

Igår firade vi jul för sista gången hos min farmor tillsammans med min pappa oxå. När man har separerade föräldrar blir det ju till att fira jul flera gånger, för man vill ju såklart fira med alla nära och kära.

20131228-100732.jpg

Vi var bara en liten skara igår som åt julbord, men mycket gott och trevligt. Jag tycker det är super trevlig och mysa i flera dagar och träffa alla när vi är uppe i Dalarna.

20131228-100947.jpg

Jag märker även att Oscar stor trivs… Men risken nu känns ju att han blir så himla bortskämd. Tre julfiranden med julklappar… Han har fått alldeles för många julklappar… Galet många och jag vill ju inte att han ska bli för bortskämd 😉 Tänker du så när andra köper julklappar åt ditt barn?

20131228-101223.jpg

Själv uppskattar jag mycket att få äta farmors goda tårta och dricka kaffe i de här fina kopparna.

Imorse har bag haft stand by 4-8 men blev inte utkallad. Ni kan ju bara gissa vilken underbar känsla det är med en extra ledig dag. Dax och bege sig mot gymmet!

Ha en härlig dag kära ni!

Spana också in

1 kommentar

  1. Haha… jag har alltid sagt att det bokstavligen är att BRÄNNA pengar att köpa raketer,
    men igår fick jag visst ett infall – Och viggo blev så himla glad !!
    Titta pappa – MAMMA har köpt raketer ?! 😉

    KRAM !!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *