JOHA

 

Att ha ett ULL-UNDERSTÄLL på Oscar nu när det är så kallt ute, känns jätte viktigt när han är på dagis och är ute och leker så himla mycket så han håller värmen 🙂

 

 

 

 

Vi har valt att ha ett jätte fint ull underställ från märket JOHA, vilket jag tyckte var såå himla FINT 🙂 Jag älskar ju marinblått och sen med de små söta älgarna och snöflingorna på, så var det verkligen super gulligt 🙂

 

 

 

 

 

 

 Även Oscar tycker det är jätte skönt och älskar att ha det på sig 🙂 Ikväll har vi haft myskväll och han har gått runt i det hela kvällen och det är heller inte för varmt att ha bara det på sig inne. Det är så mjukt och skönt 🙂 Rikigt mysigt är det 😉

 

 

 

 

 

 

Har du inte redan köpt ett ull underställ till ditt barn så surfa direkt in på Things we like och spana mer på vad det finns för fina barnkläder och andra ullställ i andra färger 😉 För jag gissar ditt barn kommer behöva ha ett ullställ i vinter under overallen? Perfekt oxå om ni planerar en fjällen semester i vinter, så de är kittade och klara 🙂

 

Håll även utkik på min blogg för inom kort kommer jag att ha en tävling på bloggen där priset kommer var just ett ULL UNDERSTÄLL från det fina märket JOHA 🙂

 

Sooo keep on reading 😉

Spana också in

4 kommentarer

  1. Jag har för första gången satsat på ullställ till barnen men köpte från Pierre Robert. Än så länge har det inte varit så kallt här nere i söder så de ligger fortfarande fint paketerade i garderoben.
    Kostar ju en del så jag har varit väldigt selektiv och satsat bara på det jag tror flickorna har mest nytta av. Kommer givetvis hålla utkik efter din tävling med hopp om att kunna komplettera flickornas garderob 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *