Melodifestivalen häng

Igår eftermiddag och kväll hade vi en av mina bästa vänner som även är Oscars gudmor här på middag tillsammans med hennes kille. Oscar gillar så mycket när de är här och leker med honom och han vill ju gärna visa allt han har och leka med allt. Det blev en riktigt trevlig em och kväll med god mat och dryck. Lagomt till vi nattade O myste vi ner oss i soffan med efterrätt och kollade på melodifestivalen…. Men jag vet inte om det var så mkt att hurra för? Jag missade förra lör och missar även på lör, men det känns inte som någon stor förlust?! Vad tycker du?


Hann helt enkelt inte med att blogga mer igår för jag var så trött och jag ville i säng för att gå upp och ha mysmorgon med lilla älsklingen. Nu ligger vi och myser i soffan framför Barnkanalen. Ikväll åker jag iväg på jobb igen.. Så idag blir en mysdag! 🙂

Spana också in

1 kommentar

  1. Jag missade igår dagens Melodifestivalen. Jag älskar denna cirkus som så många avskyr. Men är inte helt deppig för att jag fick umgås med en vän från min barndom! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *