Hej då Mexico..

Det är verkligen med sorg vi lämnar Mexico… Vi har verkligen haft två helt underbara veckor i Mexico och kommit fram till att detta var nog en av våra bästa semestrar. Dels så TROR jag att Oscar kommer att minnas denna resan. Han pratar redan mycket om vad vi har gjort på dagarna osv. Är det inte från ca 3-års ålder som barn kan komma ihåg saker.


Sen är Mexico ett härligt land. Fantastisk god mat, hotellet eller hotellen vi har hängt på var toppen, Playacar var mysigt. Ja helt ärligt blev semestern över förväntan på alla sätt. Vi har inte åkt på några utflykter som jag hade tänkt, men vi har ändå inte vart rastlösa på nåt sätt. Jag har mycket mer att blogga om, om Mexico så håll utkik. Gårdagen tillbringades bland annat på stranden. Bada i vågorna tyckte Oscar var riktigt skoj!

Nu är det strax dax att packa de sista, äta sista frukosten och sen väntar en 11h flygresa hem inatt… Hoppas den här flygresan går lika bra som hit resan?!

Spana också in

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *