Dagens semester outfit; Solamigos

Jag beställde faktiskt två olika solskyddsdräkter åt Oscar från Solamigos då de hade så himla söta dräkter. Det var så roligt med nya trevliga mönster och färgglada dräkter.


Denna söta vita med färgglada sjöstjärnor och fiskar på tyckte jag oxå han blev så himla söt i. Å ni måste väl hålla med om att bilderna på stranden i Playa del Carmen blev himla bra. Mexikos stränder ÄR helt otroliga och måste upplevas. Å två små söta barn som leker, hoppar och dansar gör att livet känns ännu mer underbart med barn. Oscar använder sina solskyddskläder redan från morgonen. Han vill alltid bada direkt efter frukosten och lunchen så han har de på sig även när han äter och de är skönt att de torkar så fort oxå när han har badat. Perfekt dagsklädsel på semestern!

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *