Frisörbesök i Mexico

Igår började jag känna mig förskyld, inte alls kul. Vi hade först tänkt att åka till Cozmuel igår, men jag sov rätt dåligt och orkade inte, så vi hängde på hotellet istället. Efter lunchen och lite poolbad åkte vi in till Playa del Carmen och strossade runt på 5 avenyn, som är själva gågatan i Playa del Carmen. Där finns det massor av affärer, restauranger och barer. Affärerna är mest souvenir shoppar, sen några klädaffärer. Det fanns ett mindre shopping center med några märkesaffärer precis i början av avenyn, men annars hittade vi inget av intresse.


Vi gick förbi en frisörsalong och passade på att klippa håret på Oscar. I Sverige betalar vi ju runt 200 spänn för att klippa honom och här var det halva priset. Han var så himla duktig och satt som ett ljus. Sen blev han jätte fin i håret!


En affär som jag verkligen rekommenderar att besöka i Playa del Carmen är Caribbean Puzzles. Där har de Mexico gjorde fina trä pussel i färgglada färger. Super mycket fina saker.

Annars strossade vi mest omkring ett par timmar och kollade och käkade glass. Sen sprang vi förbi ett bröllop i kyrkan oxå. Playa del Carmen är inget jätte speciellt, men jag tycker personligen det är mycket mysigare än i Cancun. Där är allt så stort och större avstånd. Carmen är litet och mysigt, framförallt Playacar.

Har du något favorit ställe i Mexico?

Spana också in

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *