Varmare och varmare…

Jag får nog ta tillbaka det jag skrev förra veckan att Mexicos klimat är som svensk sommar…
Det blir bara varmare och varmare här. Första dagarna var det relativt svalt på mornarna och kvällarna och jag hade ofta en kofta på mig. Men senaste veckan har jag definitivt inte behövt ha det. På mornarna har jag till och med skippat mina träningstights på promenaden för det är så varmt och kör shorts ist.


Det är definitivt mycket varmare än 21 gr på kvällen och natten… Kanske runt 25 gr?! Vi har verkligen haft tur med vädret. Det har vart perfekt väder att resa med barn. Såklart trist att det regnade en skur andra dan, men det var ju ingen fara med det. Värre om det hade regnar fler dagar. När jag var här i mitten av februari, eller i Cancun 1v, hade jag verkligen tröja på mig varje kväll och det blåste mycket. Men här blåser det inte alla lika mycket. Mars är med andra ord en perfekt månad att resa till Mexico. Regnet verkar komma när vi åker…. 😉

Spana också in

1 kommentar

  1. Låter härligt! Här håller vi tummarna för att temperaturen ska våga sig upp över nollan, så att vi ska våga rulla husbil utan vinterdäck 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *