Dagens semester outfit; Molo Kids

Den nya Molo Kids t-shirten blev snabbt en ny favorit hos Oscar, den ska till och med vara på när han badar. Han ville absolut inte ta av sig den när han skulle bada. Men andra sidan ett riktigt gott tecken på att han tycker om den nya T-shirten. Jag tycker även han passar så himla bra i den blå färgen och lyckades hitta ett par snygga blommiga matchande shorts åt honom som jag köpte i Las Palmas innan vi åkte.


Molo Kids kläder har länge varit favoritkläder hos Oscar. När vi åkte till Mexico valde Oscar sina kläder själv och det blev en annan favorit tröja från Molo Kids med orange tryck som används flitigt hemma. Så fort den är tvättad vill han ha den på sig, så den tröjan reste han hit i.


Molo Kids vårkollektion är riktigt snygg med massor av härliga färger på kläderna spana gärna in deras lookbook för Girls & Boys.

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *