Tidig morgon på stranden..

Igår var vi ju riktigt tidigt på stranden. Så vi var nog bland de första där och hade turen och få se när vaktmästarna ”högg ner” kokosnötter från palmerna. Det tyckte Oscar var jätte kul att titta på. Roligt när man får se saker som man direkt inte kan se hemma i Sverige. Sen har han i läxa från förskolan att berätta något speciellt från Mexico och detta är ju verkligen nåt både roligt och spännande för en 2,5 åring!


Gårdagens väder var sådär.. Det är ju jätte varmt. Men efter ett par timmar på stranden började det att regna. Men det gjorde inget, för Oscar somnade under ett parasoll på RIU Yucatan som vi gick och lade oss vid. Så maken & jag låg och läste medan O sov och sen åt vi vår lunch där. Vi bor nämligen på ett stort RIU område och har tillgång till flera hotell och restauranger vilket är toppen!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *