Börjar komma in i tidsskillnaden…

Imorse vaknade vi alla runt 5,30 tiden, alltså ca 12,30 svensk tid så nu måste jag nog säga att vi börjar komma in i tiden. Man får nog räkna med att det tar ett par dagar i alla fall.


Men vi kom i säng väldigt tidigt igår oxå. Vi hängde på låset till buffé restaurangen kl 18,30 och åt en tidig middag. Maten är helt fantastisk. Choklad fontän med jordgubbar och mashmallows, gissa hur gott det var till efterrätt! Så vid 19,30 var vi alla trötta och lade oss. Med andra ord är man rätt utvilad vid 5,30 lokal tid. Jag & Oscar tog en PW imorse innan frukost och nu sover O middag och vi passar på att lata oss vid poolen. Solen steker och livet leker 😉

Spana också in

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *