Playa del Carmen – Mexico

Vi hyrde ju en taxi i torsdags och åkte både till Tulum och Playa del Carmen för att se något annat här i Mexico än bara Cancun. Ett miljö ombyte är ju alltid trevligt! Perfekt att hyra taxi en hel dag. Vi hade honom från 9-21 och betalade 2100 pesos, ca 1200 kr och då gjorde vi ju två stopp och han väntade på oss. Så det var rätt bekvämt. Lokal buss är betydligt mycket billigare, men det tar ju oxå mkt längre tid. Så vi prioriterade att komma fram fort, se mkt på så kort tid som möjligt! Så jag tycker absolut det var prisvärt. Cancun – Tulum tog ca 1,5 h och Playa del Carmen – Cancun på kvällen tog bara ca 45 min.


Vi började med att njuta av eftermiddagssolen på stranden i Playa del Carmen och tog sen faktiskt massage. Inget jag direkt rekommenderar. Men var väl behövligt för min rygg och kostade endast 20 Dollar, super billigt!


Sen avslutade vi kvällen med att strossa omkring i Playa del Carmen på gågatan och hittade en mysig mexikansk restaurang som vi åt en tidig Alla Hjärtansdag middag på 🙂

Tänkte såklart blogga mer om Playa del Carmen när vi är där på semester!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *