Packat Oscars lilla handbagage

Som ni vet är jag ju något nervös inför den 12,5 h lååånga flygresan till Mexico. Men jag hoppas det ska gå bra. Oscar har själv fått vara med och packa sin lilla Uggelryggsäck som blir hans eget lilla handbagage på flyget! Vi har fyllt den med en hel del pyssel från både Skylanders Giants och även från Quatar. Några Pinoböcker då det är relativt små och lätta, några små bilar, små oöppnade lego gubbar slängde jag i, som han inte vet om, så det blir en överraskning! Så har han fått valt ut ett par filmer får se hur länge hans lilla DVD håller?!


Nu är vi verkligen så redo för semester! Jag ska bara packa det sista oxå! Men det är verkligen lite av ett projekt nu när man packat för en långresa, speciellt till Mexico där kvällarna kan vara ganska svala oxå. Så byxor och tröjor kan oxå behövas under semestern! Vi vill ju inte glömma något 😉 Vad reser du aldrig utan?

Spana också in

4 kommentarer

  1. Hi hi ja Pino är viktig! 😀

    Sv: Ja då påsk blir kanon! 🙂 Säg bara till vilken dag du lägger in det så jag har koll och kan skriva om det min blogg! 🙂
    Vad härligt med 16 dagars semester! 🙂 Vi funderar på en längre resa till vinter till Thailand. Får se hur det blir. Fick du mitt mail med mitt gästinlägg??

    Ja nu finns jag också här. Man kan säga att vi är grannar nu! 😉 Ja nu ska jag försöka njuta av ledigheten men svårt när man bara vill ha bebis här i sin famn istället för i magen! 🙂 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *