Clarion Hotel Arlanda Airport

För nån vecka sen bestämde vi oss för att bo på hotell ute på Arlanda innan vår semester, för att få sova lite mer, framför allt då man inte vet vad det är för väglag när man ska upp mitt inatten för att köra bil och för att sova längre. Då bokade jag det nya Clarion Hotel Arlanda Airport.


När vi kom ikväll blev vi uppgraderade till sviten på 12;e våningen med utsikt över hela Arlanda nästan  – hur kul som helst! Oscar blev helt såld och stod i fönstret och kollade på flygplanen nästan hela kvällen, förstå vilken grej för honom och oss. Istället för att sova alla i ett dubbelrum fick vi ett varsitt rum och varsin dubbelsäng. O ser så liten ut i sin säng, men det ser mysigt ut 🙂


Oscar älskar ju att bo på hotell, liksom vi. Synd bara att vi inte hann eller hade tid att åka hit tidiare då jag såg att de hade både pool och gym.

Nu är det hög tid att sova, om 6 h ringer klockan och killarna sover för länge sen…. Jag har legat och förinställt över 10 blogginlägg till er när jag är borta. Har ett 10 tal gästbloggare som ska ta er värden över och FYRA fantastiska tävlingar som väntar på er oxå – keep on reading 😉

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *