Sista frukosten hemma på väldigt länge…

Imorse var det dax för den sista helgfrukosten hemma för hela familjen på väldigt länge! På helgerna brukar ju vi ofta lyxa till det med något extra gott. Å idag blev det Risifrutti Pinacocco som är en ny somrig smak! Passar super bra för oss att vänja in oss med lite ananas och kokos smak innan semestern! 😉


Vi åt även gott glutenfritt hårt bröd från ICA’s egna märke, O älskar hårt bröd. Oscar fick en riktigt rolig uppblåsbar ananas härom dagen som har förgyllt vår helg. Han har lekt med den hur mkt som helst! Ibland behövs det inte så mkt att roa en 2,5-åring 😉

Spana också in

2 kommentarer

  1. Du frågade om jag ville gästblogga men du svarade aldrig på min kommentar! 🙂 Vill gärna få tummarna loss att gästblogga och undrar om det är något specifikt jag ska skriva om eller är det helt valfritt!

    Skönt med semester! Och inte alls avundsjuk är jag! 😉

    Kramen!♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *