Bamse solskyddskrämer!

Ni har väl inte missat att Bamse har egna solskyddskrämer för barn?! Jag fick med mig både en sollotion och ett solspray hem från Mammabloggalan i lördags ifrån CCS vilket var perfekt för mig eftersom vi snart åker till Turkiet och behöver lite mer solskyddskrämer. De jag köpte innan vi åkte till Thailand tog faktiskt nästan slut, 2v i solsken och den värmen så sa huden slurp 😉 Det är ju väldigt viktigt att smörja in sig och framför allt barnen.


Jag har aldrig haft ett solskyddsspray till Oscar så det ser jag faktiskt mycket fram emot att använda, då det nog blir lite enklare att smörja in honom och kanske till och med går snabbare 😉 Jag gissar det ska snabbt i och badas hela tiden på semestern!

Spana också in

1 kommentar

  1. Du får alltid låna bilder av mig gumman! 🙂 Jag har ännu inte fått ut bilderna från mässan men håller på med det 🙂 Kramis!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *