Flygresan hem från Mallorca

Flyga med Oscar känns som tidigare nämnt inte alls jobbigt eller påfrestande på något sätt. Han älskar verkligen att flyga, precis som sin mor.

20140930-195750.jpg

Bara att få sitta och titta på flygplanen och när de lastar flygplanen är väldigt intressant.

20140930-195826.jpg

När vi åkte hem ifrån Mallorca flög vi hem med Norwegian. Den dryga 3h långa flygresan gick hur snabbt som helst. Jag hade gjort några mackor som O gillar som vi hade med oss ombord, vilket fick bli en tidig lunch eftersom flyget gick redan klockan 11.

20140930-200155.jpg

Den övriga flygresan fördrev vi med att O fick spela på sin läsplatta och jag läste tidningar. Sen satt vi såklart och tittade ut genom fönstret och på vingarna och pratade om hur flygplanet lyfter och landar. Nu börjar han verkligen intressera sig om flygplan – på riktigt.

Nu funderar jag på när nästa flygresa blir?! Planerna för vinterresan är redan igång.

Vart går din nästa resa?

Spana också in

1 kommentar

  1. Hej vi drar till sunwing kamala i vinter, men har en fråga, dem har ju easy chek in vet du om man får checka in en paraplyvagn då oxå eller går den som specialbagage på flygplatsen, funderar på om man ska ta me den eller inte!?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *