Aruba bjuder på sol & värme

Aruba bjuder som vanligt på underbart väder 🙂 Har njutit av en lång härlig morgon prommis på stranden! Har egentligen hur mkt som helst att blogga om, men hinner inte! Jobbet kallar å nu ska vi vidare i Karibien! Bjuder på ett par härliga bilder… Mer kommer 😉


Hann inte göra så många för inställda blogginlägg som jag hade tänkt innan, då jag fick hämta en sjukling på förskolan i måndags…. Han e fortfarande sjuk… Snälla låt VABruari vara över snart….

Spana också in

1 kommentar

  1. Vilken dröm att få vakna upp på Aruba! Jag har bara mellanlandat där, men spenderade en vecka på BonAir för några år sedan. Ljuuuuvlig! Nu är våren på väg till Stockholm, så det finns hopp för oss också! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *