Solnedgången på Aruba!

Solnedgången på Aruba brukar vara otroligt vacker och går ner strax innan 19. Igår var det lite moln i skymningen men ändå vackert!


Vi träffades några kollegor nere på stranden för att såklart se på solnedgången. Och sen insåg vi ju att det svenska tolvslaget var klockan 19 så vi firade min söta vännina E som fyller år idag. Vidare fick vi till Piren här i Palm Beach och åt middag. Super enkelt ställe med god mat och dryck men super mysigt! Ska försöka ta några bilder idag där när det är ljust! Dax för en power Walk på stranden nu!

Skickar lite sol å värme till er! Solen håller precis på att gå upp och det är dax för morgon kaffe!


Ha en härlig onsdag!

Spana också in

1 kommentar

  1. Åh vilka underbara bilder och härliga minnen de för med sig! Jag och mannen åkte på smekmånad till Aruba och det var verkligen såå underbart där! Då låg sonen i magen men det vore en dröm att få ta med honom dit, vi får väl se vad framtiden har att erbjuda:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *