Good Morning Mexico

Ville bara säga God morgon till er kära bloggläsare från Mexico!


Detta kan man väl kalla à Room with à view? Som balsam för själen att vakna upp till detta! Skickar massa sol & värme till er! 🙂 Ha en härlig onsdag! Kanske drömmer du dig bort till Mexico idag eller bokar en resa hit! Kan starkt rekommendera Mexico!

Spana också in

1 kommentar

  1. Men åh härliga du, är du i härliga Mexico med härliga värmen. =) Underbart, hoppas du får en kanon tid! Har länge velat åka till Mexico, men blir bara inte av eftersom det ligger så nära hem till Colombia så blir det att man prioriterar släkten istället. Men fasen, jag SKA ta mig dit någon gång. =)

    Vi får se om vi kanske till och med väljer din resort och hotell efter dina rekommendationer.
    Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *