Sleepless in Mexico

Att jag är dunderförskyld glömmer jag nästan bort när man har dessa fantastiska vyer! Njuter under mitt parasoll idag! Bilder säger ju mer än ord…


Jetlag var ordet ja! Jetlag de luxe skulle jag vilja kalla det när man reser väster ut! -7 h och det märks framförallt när man vaknar kl 3 på natten och det är Bäcksvart ute, då e klockan ändå 10 i Sverige på fm! Jag har redan funderat på vår semester i Mexico hur det kommer att bli… Thailands jetlag och flyga öst har verkligen funkat super bra. Men det blir spännande hur det blir på vår resa! Såklart kommer ni att få veta det om 1 månad. Nu kunde jag ändå ligga kvar i sängen och somna om och gå upp lagom till solen gick upp kl 6… Frågan är hur det blir på semestern?!

Har du rest väst med ditt barn? Hur har jetlag funkat för er? Gissar vi blir först på frukosten varje dag!

Spana också in

1 kommentar

 1. Hej.
  Vi åkte till New York med våra barn (2 och 5 år) och det gick rätt bra med tidsomställningen. Vi försökte hålla barnen vakna hela vägen på flyget och sedan kom vi fram i bra tid på eftermiddagen, så det gällde bara att hålla ut så gott det gick. Vi sov 2 timmar på hotellet och tvingade oss upp och ut för att äta middag och när vi sedan kollapsade i säng, vaknade vi utvilade vid 6-tiden. Så en jobbig första kväll och sedan gick det bra.
  Så gör jag alltid när jag reser västerut, men det är ju förstås svårare när man har barn med. Samtidigt vill dom ju gärna vara vakna när allt är nytt och spännande.

  Hoppas det går bra för er 🙂

  Mvh
  Malin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *