5-rätters middag – lyx för småbarnsföräldrar

Det är inte ofta vi har möjlighet att sitta ner tillsammans i lugn och ro och avnjuta en 5-rättersmiddag tillsammans jag & maken. Vi har ju barnvakt väldigt ofta, men den går främst åt till när vi jobbar. Igår bokade vi in den ena a la carte restaurangen Steakhouse på hotellet och åt 5-rätters. Vi bokade bord kl 19 och eftersom vi alla var uppe strax efter 6 tyckte vi det var lite för sent för O att äta middag då, han är så trött på kvällarna, så vi gick och åt med honom i baren av barmenyn innan och sen fick han sitta med under första förrätten, Caesarsallad som jag missade att ta kort på… Han åt lite bröd och smör med oss och sen var han så trött så han somnade i vagnen. Detta måste jag säga är toppen när man bor på ett all-inclusive hotell. Det finns så otroligt många möjligheter att äta på olika ställen och man lägger ju upp det precis som det passar en själv.


Det var dock synd att Oscar missade när de flamberade efterrätten. De hade han nog tyckt vart kul. Men om ett par dagar kanske han orkar hålla sig vaken lite senare på kvällen så vi kan gå dit igen och äta 5-rätters?!

Spana också in

1 kommentar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *