Happy Valentine

***** HAPPY VALENTINE KÄRA BLOGGLÄSARE*****

Hoppas ni alla får en riktigt mysig och härlig Alla Hjärtans Dag med massor av Kärlek 🙂

Jag bjuder er idag på TVÅ kärleksbilder, ovan en härlig bild tagen i Thailand och nedan en underbar bild på min brudbukett som var som ett hjärta med rosa rosor när vi gifte oss på Mauritius för snart 4 år sen.

Jag är så glad att ni finns och att ni läser min blogg och försöker sprida så mkt glädje och reseinspiration som jag kan på min blogg. Massor av kramar till er alla på Alla Hjärtans Dag och glöm inte bort att vara kärleksfulla åt varandra varje dag och inte bara idag 😉

 

Spana också in

4 kommentarer

  1. Vacker! 🙂 En av mina systrar är på väg till Playa del Carmen idag med sin kille, kanske stöter du på henne. 🙂 Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *